Tilaa näyte!
vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Luonnollisesti suomalaista!

Vuokkoset hygieniatuotteissa tuoksuttomuus on puhtautta.

Kokeile tuotevalitsinta!

Voita matka tuntemattomaan!

Onko matkakuumetta? Osallistumalla Vuokkoset Destination Unknown -kampanjaan voit voittaa matkan sinulle ja ystävällesi. Tulemme arpomaan neljä yllätysmatkaa kesän aikana, ja jo yhdellä Vuokkoset-pakkauksella voit osallistua kaikkiin arvontoihin!

Tutustu kampanjaan!

Tunnista vanha suosikkisi!

Oletko jo huomannut uudistuneet Vuokkoset-tuotteet kaupoissa? Jotta löytäisit helposti vanhan suosikkituotteesi, olemme luoneet sinulle sivun josta löydät kaikki uudistuneet Vuokkoset-tuotteet ja niitä vastaavat vanhat Vuokkoset-tuotteet.

Tunnista vanha suosikkisi

100 % biohajoava suoja!

Vuokkoset 100% Bio -sarjan suojien pintakuitu on 100% luomupuuvillaa ja imukerros täysin klooritonta selluloosaa. Kaikki tuotteet ovat täysin biohajoavia, ja ne voidaan hävittää kotikompostissa. Pakkauspussin materiaalina on käytetty ympäristövastuullista biopohjaista Green PE –materiaalia, joka on valmistettu 100%:sti uusiutuvasta luonnonmateriaalista.

Tutustu tuotesarjoihimme!

Miksi tuoksuton on paras?

Kuukautisten aikana puhtaus ja tuotteen ihoystävällisyys ovat ykkösjuttuja. Jos tuote on mukava, sellainen joka ei saa aikaan ärsytystä tai kutinaa, on olokin mukava! Vuokkoset tuo iholle puhtautta ja turvallisuutta, sillä tuotteemme eivät sisällä hajusteita eikä muitakaan lisättyjä kemikaaleja.

Tutustu uutuuksiimme!