Tilaa näyte!
vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Me ♥ luonto

Päivittäiset valintamme ympäristön puolesta vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tulevaisuutta rakennetaan arkisten ratkaisujen avulla. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että olemme »

Vuokkoset - Suomesta suomalaisille

Vuokkoset valmistaa vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys Delipap Oy. Vuokkoset-tuoteperheen lisäksi valmistamme perheen pienimmille Muumi Baby – vaipat ja Helmi Baby – tuotteet, sekä koko »

Delipap Oy - Suomalaisen hyvinvoinnin puolesta

Perheyrityksemme perustettiin vuonna 1978 ja siitä asti olemme olleet läsnä suomalaisessa arjessa. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu. »

Tuotteita herkälle iholle

Meille on kunnia-asia valmistaa ihoystävällisiä, myös herkälle iholle sopivia tuotteita, joita kaikki voivat käyttää huoletta. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa Allergia- ja Astmaliiton tunnukset »

Tiesitkö? Uusilla Vuokkoset -tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

Miksi tuoksuton on parempi?

Oletko koskaan miettinyt, sitä kuinka paljon hajusteet oikeasti sisältävät turhia kemikaaleja? Yleensä hajusteiden tarkoitus tuotteissa on peittää tai muuttaa niissä käytettyjen raaka-aineiden oikeita »

Vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista

Kaikki ihmistoiminta jättää jälkensä ympäristöön. Ympäristön tila askarruttaa meitä jokaista, koska terveytemme ja hyvinvointimme ovat riippuvaisia luonnon, maaperän sekä ilmakehän puhtaudesta. »

Vuokkoset tehdään Suomessa!

Vuokkoset valmistetaan Suomessa! Kyllä vain, ne tosiaan valmistetaan Suomessa ja on aina valmistettu, vuodesta 1980 lähtien. »