Tilaa näyte!
vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Me ♥ luonto

Päivittäiset valintamme ympäristön puolesta vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tulevaisuutta rakennetaan arkisten ratkaisujen avulla. Valitsemalla Vuokkoset voit olla varma, että olemme »

Vuokkoset - Suomesta suomalaisille

Vuokkoset valmistaa vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys Delipap Oy. Vuokkoset-tuoteperheen lisäksi valmistamme perheen pienimmille Muumi Baby – vaipat ja Helmi Baby – tuotteet, sekä koko »

Delipap Oy - Suomalaisen hyvinvoinnin puolesta

Perheyrityksemme perustettiin vuonna 1978 ja siitä asti olemme olleet läsnä suomalaisessa arjessa. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu. »

Tuotteita herkälle iholle

Meille on kunnia-asia valmistaa ihoystävällisiä, myös herkälle iholle sopivia tuotteita, joita kaikki voivat käyttää huoletta. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa Allergia- ja Astmaliiton tunnukset »

Tiesitkö? Valmistamme Vuokkoset ympäristövastuullisesti -tuotannostamme ei synny lainkaan kaatopaikkajätettä.

Miksi tuoksuton on parempi?

Oletko koskaan miettinyt, sitä kuinka paljon hajusteet oikeasti sisältävät turhia kemikaaleja? Yleensä hajusteiden tarkoitus tuotteissa on peittää tai muuttaa niissä käytettyjen raaka-aineiden oikeita »

Vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista

Kaikki ihmistoiminta jättää jälkensä ympäristöön. Ympäristön tila askarruttaa meitä jokaista, koska terveytemme ja hyvinvointimme ovat riippuvaisia luonnon, maaperän sekä ilmakehän puhtaudesta. »

Vuokkoset tehdään Suomessa!

Vuokkoset valmistetaan Suomessa! Kyllä vain, ne tosiaan valmistetaan Suomessa ja on aina valmistettu, vuodesta 1980 lähtien. »