Tilaa näyte!
vuokkoset-logo
Tilaa näyte!

Suomalaisilta naisilta suomalaisille tytöille

Olimme ihan pieniä tyttöjä, kun isämme Raimo perusti yrityksen, joka rupesi valmistamaan naisten terveyssiteitä. Silloin siteet olivat vielä paksuja, kankeita ja ikäviä käyttää. Kun olimme »

Mikä on ovulaatio?

Olet saattanut kuulla ovulaatiosta kuukautiskierrosta puhuttaessa. Ovulaatio liittyy tärkeänä osana naisen hedelmällisyyteen ja raskaaksi tulemiseen. Sen vuoksi on tärkeää ymmärtää »

Koska mulla alkaa kuukautiset?

Kuukautisilla on monta nimeä ja jokainen nainen kokee ne omalla tavallaan. Kuukautiset ovat normaali ja luonnollinen osa naisen elämää. »

Halauksia, suukkoja ja eka kerta

Ihastuminen ja rakastuminen ovat maailman mahtavimmat, mutta samalla myös piinaavimmat tunteet. Sydän hakkaa täysillä, kädet hikoavat ja päässä humisee kun ihastuksen kohde on lähistöllä. »

Miltä murrosikä tuntuu?

Murrosikä ei välttämättä ole joka päivä helppoa. Välillä ottavat päähän opettajat, vanhemmat ja kaverit. Toisina päivinä ihastuksen kohteet sekoittavat mielen. Ja joinain päivinä kaikki luistaa »

Ihanan kamala murrosikä

Murrosikä, teini-ikä, puberteetti… Tällä uudella elämänvaiheella on monta nimeä ja se herättää huiman määrän kysymyksiä. Mitä murrosikä tarkoittaa? »

Sanakirja

PMS? Ehkäisyrengas? Valkovuoto? Apua! Kaikki uudet ja vaikeat sanat aakkosjärjestyksessä. »

Tavoitteena onnellinen ja terveellinen elämä

Frida kertoo videolla omia kokemuksiaan liian tiukasta ruokavaliosta ja treenaamisesta. »

Pohdintoja vastuullisesta ostamisesta

Innu rakastaa muotia ja trendejä. Videolla hän kertookin omia mielipiteitään ja ajatuksiaan vastuullisesta ostamisesta. »

Epäsäännölliset kuukautiset – koska mennä lääkäriin?

Normaalin kuukautiskierron pituus on 24-35 vuorokautta, mutta on tavallista, että kierron pituus vaihtelee paljon, varsinkin nuorilla naisilla kuukautisten alkaessa. »

Runsaat kuukautiset – koska syytä huoleen?

Kuukautisvuodon määrä voi vaihdella paljon eri kiertojen välillä. »

Kolme faktaa Toksisesta shokkioireyhtymästä

Toksinen shokkioireyhtymä eli TSS on harvinainen, mutta vakava sairaus, joka liittyy naisilla lähes poikkeuksetta kuukautisiin ja tamponien käyttöön. »

Vuokkoset Cotton – hellä ihollesi kuukautisten aikana

Vuokkoset Cotton-tuotesarjan siteet ovat sopiva valinta myös niille naisille, joiden iho ärsyyntyy helposti. Vuokkoset Cotton siteiden pinta on valmistettu sertifioidusta luomu puuvillasta. »

Vuokkoset Bio on ympäristövastuullinen valinta

Vuokkoset 100% Bio-tuotesarjan suojat on valmistettu sertifiouidusta luomu puuvillasta ja kaikki suojissa käytetyt raaka-aineet ovat täysin biohajoavia. »

Tiesitkö? Uusilla Vuokkoset -tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.